Ørland Barne og Ungd.korps
 • ØBU - korpsinfo/beskjeder    • Aktivitetsplan    • Om korpset    • Organisasjon til ØBU    • Drill i ØBU    • Øvingstider    • Hovedsponsor    • Fotogalleri    • ØBU på YouTube      • Hjem  

 

 

   Fotogalleri
           

Snarveier:
Antall besøk på siden: 1 104 995

 

 Turer

Her er noen bilder fra de korpsturene vi har vært på.

UT PÅ TUR ALDRI SUR!

Dette bilde er fra vår tur til England i 2005 hvor vi deltok på Scarborrough Music Festival. Korpset har deltatt 2 ganger på denne festivalen.

SISTE - KORPSTUR TIL GØTEBORG:
26 JUNI 2011 - kl 1955:
Nå er vi godt i gang med korpsturen til Gøteborg. Bussturen nedover gikk fint, ingen uhell, ingen ble dårlig og heldigvis for det. Vi ankom Kristinelundgymasiet kl 1200, så vi synes vi har fått mye ut av turen allerede. Vi var en av de første korpsene som ankom. Det var klart en fordel. Først til alt. Vi har gått i byen og gjort oss kjent i nærområdet. De fleste korpsmedlemmene dro allerede i kveld til Liseberg. Kast itj bort tida her i gården. Det begynner nå å fylles opp med andre korps.
27 JUNI 2011 - KL 2130
Da nærmer dag 2 av festivalen slutt. Den startet med workshop på formiddagen. Vi satte reveljen til kl 0650 for den første gruppen. Det var lurt i forhold til frokosten for etter vi var ferdig vart det den køen. Etter workshop så organiserte vi lunch til de eldste på konserthuset, da de ikke rakk lunchen pga deltakelse i konkurransen. Det var 5 korps som deltok på konkurransen. Resultatet kunngjøres på finalekvelden, onsdag. Konkurransen kan ikke sammenlignes med feks TM, her måtte vi organisere scene og div selv, men det var gøy å spille i erverdige Gøteborg konserthus. Vi mener selv det gikk greit. Etter middag, delte vi oss i 2. Noen (de eldste) dro på shopping og de yngste dro for å bade. Simen tok 10-meteren og Steffen for 7,5 meteren. Vi andre koste oss i vannet. Etter badet smakte det godt med en McFlurry på Mac`ern.
28 juni 2011 - kl 2345
Atter en dag er over. Det blir tyngre og tyngre å stå opp, men med kjenningsmelodien til Benny Hill som bakgrunnmusikk så går alt så mye bedre. Formiddagen var lik mandagen, med workshop for alle. De to felles stykkene arrangørene har lagt opp til er vanskelige, fin utfordring til de eldste, mens mellomsiktet har fått en egne melodi som de øver på. I tillegg lærer de pusteteknikk, hvordan sitte rett på stolen osv. Noe som vi også terper på under våre fellesøvinger, men kanskje det går inn nå når også andre sier det samme.
Rett etter lunch gjennomførte vi en konsert på plenen utenfor Sjømannskirken her i Gøteborg. Sjømannskirken ligger rett ved siden av skolen her. Det viste seg at Øyvind Bremnes fra Garten jobber som frivillig der i sommer (det har han gjort i flere år). Det var han som ønsket at vi skulle spille en konsert her. Vi var ikke vanskelig å be. Det ble en fin konsert. Han har oversendt bilder til Fosna-Folket. Etterpå kjøpte vi kaffe og vafler i kirka.
Det er veldig varmt her (heldigvis), men det gir også utfordringer ifm å få i seg nok væske.
Etter konserten hadde vi hele ettermiddagen og kvelden til disp for oss selv. Alle startet ettermiddagen i Liseberg. Mange kjøpte dagskort og satte i gang ett maratonløp med å kjøre flest mulig karuseller på kortest mulig tid. 7 timer var de lengste i Liseberg denne dagen.
Noen av oss ledere var med på en lederutflukt på Gøtaelven. Der fikk vi med oss litt av historien til Gøteborg, mat/drikke og musicquiz (altfor vanskelige spørsmål).
Helt til slutt gikk noen av de eldste for å sjekke ut diskoarrangementet på Hard Cafe. Dagen ble avsluttet med ledermøte og koordinering av neste dag.
30 JUNI KL 0040.
I dag var det tungt å stå opp, men vi kom oss opp til slutt. Det var meldt fint og varmt vær. Alle ble beordret til hele tiden ha en flaske vann med seg. Temperaturen i løpet av dagen nådde 30 grader og nede i sentrum så føltes det som 40 grader. Dagen i dag startet med felles samling for alle workshop-gruppene. Formiddagen avsluttet med at gruppene underholdt hverandre med stykker de hadde øvd inn. Etter lunch var det for vår del tid for utekonsert ved Store Teateren her i Gøteborg. Det ble en bra konsert, mye folk stoppet opp, flere satte seg ned og hørte på. Det var veldig varmt, sola steikte, men heldigvis var det en god trekk som avkjølte oss litt.
Etter konserten hadde vi ca 4 timer til disp. De fleste valgte å slappe av på skolen, men noen rakk jaggu å shoppe i dag å.
Finalekvelden startet kl 20. Det ble en fin avslutning på en trivelig festival. Finalekvelden startet med aspirantene og 2 fellesnummer fra workshopgruppene. Det var mektig å høre 250 unge musikanter spille samtidig oppe på konsertsalen.
ØBU deltok i en konkurranse på mandag. Resultatet ble kunngjort på finalekvelden. ØBU ble nr 3. Det er vi kjempegodt fornøyd med.
Siste del av kvelden gikk til å pakke inn i bussen for vi skal tidlig avgårde i morgen. Ledermøte med evaluering av festivalen var det siste vi gjorde før gikk til sengs. Tror det er en del av de eldste som har tenkt å sove på bussen i morgen, for det er fortsatt en god del kakkling fra det rommet.
I morgen setter vi kursen hjemover. Det blir en lang busstur, men det viktigste er at det ikke skjer noen uhell underveis.
Det er en veldig fornøyd gjeng som setter kursen hjemover. VI HAR KOST OSS I LAG HELE GJENGEN.

   

GØTEBORG MUSIC FESTIVAL 2011  
Her er det noen bilder fra vårt opphold. Kommer flere etterhvert.


Sommerlandfestivalen - Bø i Telemark - 2008  
Tut og Kjør 2009 - Ålen  
Tut & Kjør 2009 gikk til Ålen, hvor vi overnattet på Hov skole og disponerte Ålen samfunnshus til øving og andre aktiviteter. Takk til reiselederene, Lisbeth, Wenke, Toril, Øyvind, Vidar fra ØBU og Bernt Jørgen og Kjell Ove fra SSMK. Takk oss til Liv Dagrun og Halvard for opplegget rundt det musikalske.Tut og Kjør - 2008  Nidaros Korpsfestival 2006  


Oppstartsseminar Kråkvåg 2005  Scarborough Music Festival - England 2005  


Tut og Kjør - 2005 - Skaugdalen  

Scarborough Music Festival - England 2001  Sommerlandfestivalen - Bø i Telemark - 2003